Goedkope kerstvakantie New York - Pod 51

Prijs p.p.€659,- €1243,- -47%
Vertrekdatumzaterdag 1 januari 2022
Verblijf7 dagen logies » hotel
BestemmingVerenigde Staten » New York » New York
Vervoerinclusief vlucht en transfer
Garantieslaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij PrijsVrij

▷ 7 dagen logies in Pod 51, New York ✔️ inclusief vlucht en transfer ✔️ vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ kerstvakantie laagste prijs Verenigde Staten ✔️ verblijf in 3 sterren hotel ✔️ € 659,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope kerstvakantie New York, met vertrek op zaterdag 1 januari 2022 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

9

Pod 51

Hotel The Pod 51 beschikt over een receptie, lift, bar/lounge, dakterras en er zijn internetfaciliteiten. Op zoek naar een hip en betaalbaar hotel in New York? Hotel The Pod in Midtown East is voor jong en oud zeer aantrekkelijk. De ontspannen sfeer is in het hele hotel merkbaar en dat is ook waar dit hotel op gericht is. Samen met de zeer goede prijs en centrale ligging is dit een ideaal hotel om uw verblijf in New York compleet te maken. De kleine maar modern ingerichte kamers beschikken over een stapelbed en airconditioning. Elk bed beschikt over een tv. Deze kamers hebben geen eigen badkamer, op elke verdieping vindt u een aantal gezamenlijke badkamers. Tegen een toeslag kunt u een kamer met normale bedden en een eigen badkamer reserveren.

Goedkope kerstvakantie New York - Pod 51
Goedkope kerstvakantie New York - Pod 51
Goedkope kerstvakantie New York - Pod 51

Faciliteiten

  • Airconditioning
  • Receptie 24-uurs
  • Lift
  • Bar(s)
  • WiFi
  • Parkeergelegenheid
  • Garage

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: zaterdag 1 januari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder PrijsVrij, op datum van publicatie: 2021-03-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!