Last minute vakantie Curacao - Bahia Apartments & Diving

Prijs p.p.€874,- €982,- -11%
VertrekdatumWoensdag 9 februari 2022
Verblijf9 Dagen » Appartement
BestemmingCuracao » Curacao » Lagun
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

9 Dagen in Bahia Apartments & Diving, Lagun ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vakantie laagste prijs Curacao ✔️ Verblijf in 3 sterren appartement ✔️ € 874,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute vakantie Curacao, met vertrek op Woensdag 9 februari 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8.4

Bahia Apartments & Diving

9-daagse Zonvakantie naar Curacao bij Bahia Apartments & Diving. Tijdelijk gratis airco, upgrade en late check-out*, Een begrip in Lagun, Fijne appartementen, Gelegen aan een prachtige baai, Regel vooraf al je duikpakket, 5* PADI duikschool aanwezig, Ideale duik- en snorkel locatie, Even weg van alle drukte & inclusief transfers.. Vanaf je appartement heb je een weergaloos uitzicht op de baai. Hier lunch je bovenop een klif en zie je met een beetje geluk de schildpadden in zee zwemmen. De comfortabele appartementen zijn modern ingericht en allemaal voorzien van een keuken. Duikliefhebbers zijn aan het goede adres. Het complex beschikt over een PADI duikschool.

Last minute vakantie Curacao - Bahia Apartments & Diving
Last minute vakantie Curacao - Bahia Apartments & Diving
Last minute vakantie Curacao - Bahia Apartments & Diving
Last minute vakantie Curacao - Bahia Apartments & Diving

Omgeving

  • Tijdelijk gratis airco, upgrade en late check-out*, Een begrip in Lagun, Fijne appartementen, Gelegen aan een prachtige baai, Regel vooraf al je duikpakket, 5* PADI duikschool aanwezig, Ideale duik- en snorkel locatie, Even weg van alle drukte & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Duikschool
  • Wasmachines (zelfservice),

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 9 februari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-01-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!