Last minute vakantie Overijssel - Vakantiepark Roompot Giethoorn

Prijs p.p.€167,- €183,- -9%
VertrekdatumVrijdag 16 december 2022
Verblijf8 Dagen logies » Hotel
BestemmingNederland » Overijssel » Giethoorn
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Sunweb

8 Dagen logies in Vakantiepark Roompot Giethoorn, Giethoorn ✔️ Vakantie laagste prijs Nederland ✔️ € 167,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute vakantie Overijssel, met vertrek op Vrijdag 16 december 2022 ✔️ Vaar met de sloep Giethoorn in ✔️ Het ideale vakantieadres voor families ✔️ Gelegen in de groene omgeving van Nationaal Park Weerribben-Wieden ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8.4

Vakantiepark Roompot Giethoorn

In het bijzondere dorpje Giethoorn vind je Vakantiepark Roompot Giethoorn. Dit groene vakantiepark ligt aan het water, waardoor een vaartripje zeker niet mag ontbreken tijdens je vakantie. Dit is de ideale locatie voor een vakantie met het hele gezin. De kids vermaken zich in de speeltuin, terwijl jij geniet van een van een verfrissend drankje in de bar. Wil je graag de omgeving per fiets verkennen? Het is mogelijk om fietsen te huren om een mooie fietstocht te maken door de groene omgeving van Giethoorn. Dat wordt genieten!In de zomerperiode vaar je ook nog eens vanaf je eigen accommodatie zo de smalle grachten van Giethoorn op. Ook voor watersporters is Giethoorn een waar paradijs. Je kunt hier namelijk uitstekend surfen en kanoën.

Last minute vakantie Overijssel - Vakantiepark Roompot Giethoorn
Last minute vakantie Overijssel - Vakantiepark Roompot Giethoorn
Last minute vakantie Overijssel - Vakantiepark Roompot Giethoorn
Last minute vakantie Overijssel - Vakantiepark Roompot Giethoorn

Faciliteiten

 • Parkeerterrein
 • Eetgelegenheden: restaurant
 • Speeltuin
 • Kinderspeelruimte
 • Tafeltennis
 • Watersporten
 • Fietsverhuur
 • Lakenpakket: bij de reissom inbegrepen, verplicht van 11-08-2020 tot 31-12-2022
 • Babybedje: circa 7,95 € per stuk per week (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Kinderstoel in de kamer: circa 7,95 € per stuk per week (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Lakenpakket: circa 9,75 € per set (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen van 01-01-2023 tot 07-01-2024)
 • Huisdieren, excl. voer: op aanvraag circa 5,00 € per stuk per nacht (ter plekke te betalen)
 • Handdoekenpakket: circa 5,95 € per set (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Theedoekenpakket: circa 4,95 € per set (op te geven bij reservering, ter plekke te betalen)
 • Officiële classificatie: zonder classificatie
 • Receptie
 • Borg: circa 65,00 € per verblijf (ter plekke te betalen, verplicht)
 • Eindschoonmaak: 60,00 € (als een 3-kamer chalet (chalet meerkoet 4) geboekt is) (ter plekke te betalen, verplicht van 01-01-2023 tot 07-01-2024)
 • Eindschoonmaak: 65,00 € (als een 4-kamer chalet (chalet stern 6) geboekt is) (ter plekke te betalen, verplicht van 01-01-2023 tot 07-01-2024)
 • Eindschoonmaak: 55,00 € per eenheid per verblijf (als een 3-kamer chalet (chalet meerkoet 4) geboekt is) (ter plekke te betalen, verplicht van 11-08-2020 tot 31-12-2022)
 • Eindschoonmaak: 62,50 € per eenheid per verblijf (als een 4-kamer chalet (chalet stern 6) geboekt is) (ter plekke te betalen, verplicht van 11-08-2020 tot 31-12-2022)
 • Toeristenbelasting: circa 1,30 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht)

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 16 december 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2022-11-19. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!