Last minute vakantie Venetiaanse Rivièra - Rosolina Mare Club

Prijs p.p.€246,- €308,- -20%
VertrekdatumZaterdag 21 mei 2022
Verblijf8 Dagen » Bungalow
BestemmingItalië » Venetiaanse Rivièra » Rosolina Mare
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Rosolina Mare Club, Rosolina Mare ✔️ Vakantie laagste prijs Italië ✔️ Verblijf in 4 sterren bungalow ✔️ € 246,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute vakantie Venetiaanse Rivièra, met vertrek op Zaterdag 21 mei 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

4.5

Rosolina Mare Club

8-daagse Zonvakantie naar Venetiaanse Rivièra bij Rosolina Mare Club. Gratis WiFi, Kinderclub, Buitenzwembad met zeezicht, Ruim Privé strand, Animatieprogramma, Georganiseerde sport toernooitjes & inclusief transfers.. We kennen het allemaal, het gevoel van volledige ontspanning als je aan komt op de camping in Italië. Het zonnetje schijnt je hoort de kinderen plezier hebben in het zwembad en iedereen loopt in zijn zwemkleding over de camping. Het echte camping leven kan beginnen. Rosolina Mare Club biedt alles wat je nodig hebt om volledig van het camping leven te genieten en te ontsnappen aan het alledaagse leven. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar is er een miniclub die allerlei activiteiten organiseert zoals zand kastelen bouwen of schat zoeken en nog veel meer. Niet alleen voor de kleintjes zijn er activiteiten. Er is een animatieteam die ook in de avonduren voor plezier zorgt met verschillende shows en optredens. Wanneer de kinderen lekker aan het spelen zijn bij de miniclub kun je zelf van de zon genieten op het privé strand van Rosolina Mare Club. Zit je liever niet in het zand dan kun je ook vanuit het zwembad genieten van het zeezicht. En dan 's avonds heerlijk een zelf gekookte pasta eten op de veranda van de mobile home of het terras van de bungalow, wat wil je nog meer?

Last minute vakantie Venetiaanse Rivièra - Rosolina Mare Club
Last minute vakantie Venetiaanse Rivièra - Rosolina Mare Club
Last minute vakantie Venetiaanse Rivièra - Rosolina Mare Club
Last minute vakantie Venetiaanse Rivièra - Rosolina Mare Club

Omgeving

 • Gratis WiFi, Kinderclub, Buitenzwembad met zeezicht, Ruim Privé strand, Animatieprogramma, Georganiseerde sport toernooitjes & inclusief transfers.

Faciliteiten

 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Entertainment
 • Speeltuin
 • Supermarkt
 • Tuin
 • Fitness
 • Fietsverhuur
 • Wasmachines (zelfservice)
 • Huisdieren toegestaan,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Zaterdag 21 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-04-17. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!