Goedkope meivakantie - 15-daagse combinatiereis Skopelos & Skiathos

Prijs p.p.€612,- €942,- -35%
VertrekdatumVrijdag 7 mei 2021
Verblijf15 Dagen »
BestemmingGriekenland »  » 
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

▷ 15 dagen in 15-daagse combinatiereis Skopelos & Skiathos, ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Vliegvakantie met vertrek vanaf Amsterdam ✔️ meivakantie laagste prijs Griekenland ✔️ € 612,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope meivakantie , met vertrek op Vrijdag 7 mei 2021 ✔️ veilig boeken met geld terug garantie bij Corona code rood of -oranje

8.1

15-daagse combinatiereis Skopelos & Skiathos

'Hier en daar'. We nemen deze vakantie de betekenis van het Griekse woord Sporaden heel letterlijk. Je hopt tijdens deze Sporaden reis naar hier en daar. Van Skopelos naar Skiathos. Sprookjesachtig mooie baaien, kleinschalige accommodaties en trendy tavernes. Een vakantie op de Griekse Sporaden betekent echt even weg. De eilanden Skopelos en Skiathos staan bol van de pijnbomen, kerken en kloosters. Ook aan zon, zee en strand ontbreekt het niet. Op Skiathos zijn 66 strandjes en het idyllische Skopelos was in 2007 het decor voor de film Mamma Mia! Geniet van een compleet vakantiegevoel door de Griekse gastvrijheid en het kalme mediterrane tempo.

Goedkope meivakantie  - 15-daagse combinatiereis Skopelos & Skiathos
Goedkope meivakantie  - 15-daagse combinatiereis Skopelos & Skiathos
Goedkope meivakantie  - 15-daagse combinatiereis Skopelos & Skiathos
Goedkope meivakantie  - 15-daagse combinatiereis Skopelos & Skiathos

Faciliteiten

  • Individuele rondreis
  • In de sporen van Mamma Mia
  • Inclusief alle bootovertochten
  • Op basis van logies
  • Verblijf in 3* appartementen
  • Ter plaatse excursies boekbaar

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 7 mei 2021. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2021-04-10. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!