Goedkoopste meivakantie Istrië - Amarin Resort

Prijs p.p.€238,- €280,- -15%
VertrekdatumVrijdag 29 april 2022
Verblijf8 Dagen » Appartement
BestemmingKroatië » Istrië » Rovinj
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Amarin Resort, Rovinj ✔️ Meivakantie laagste prijs Kroatië ✔️ Verblijf in 4 sterren appartement ✔️ € 238,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkoopste meivakantie Istrië, met vertrek op Vrijdag 29 april 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8.1

Amarin Resort

8-daagse Zonvakantie naar Istrië bij Amarin Resort. Uitzicht op Rovinj, Strand op circa 200 meter, Spetteren en spelen, Animatie voor jong en oud, Populair bij onze klanten, Altijd gezellig aan de bar & inclusief transfers.. Volop genieten van een fantastische vakantie op Amarin Resort. Met de kidsclub en een miniclub hebben de kinderen dikke pret. Niet alleen daar is aan gedacht, over het kinderzwembad kan zelfs een zonnedoek gespannen worden. De gerenoveerde appartementen zijn voorzien van een kleur en een dier zodat de kinderen ook altijd de weg naar huis weten. Ook als koppel heb je een top vakantie. Van sportactiviteiten in en rond het zwembad, tot een heerlijke wandeling met uitkijk over zee.

Goedkoopste meivakantie Istrië - Amarin Resort
Goedkoopste meivakantie Istrië - Amarin Resort
Goedkoopste meivakantie Istrië - Amarin Resort
Goedkoopste meivakantie Istrië - Amarin Resort

Omgeving

 • Uitzicht op Rovinj, Strand op circa 200 meter, Spetteren en spelen, Animatie voor jong en oud, Populair bij onze klanten, Altijd gezellig aan de bar & inclusief transfers.

Faciliteiten

 • Zwembad
 • Bar
 • Entertainment
 • Supermarkt
 • Tennis
 • Volleybal
 • Windsurfen
 • Fietsverhuur
 • Huisdieren toegestaan
 • Zeilbootverhuur,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkoopste aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Vrijdag 29 april 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-03-16. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!