Korting meivakantie Kreta - SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus

Prijs p.p.€732,- €1061,- -31%
VertrekdatumWoensdag 4 mei 2022
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingGriekenland » Kreta » Amoudara
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus, Amoudara ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Meivakantie laagste prijs Griekenland ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 732,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Korting meivakantie Kreta, met vertrek op Woensdag 4 mei 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

7.9

SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus

8-daagse Zonvakantie naar Kreta bij SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus. Voor ieder wat wils, Favoriete stek van kids, Zó op het strand, Test alle glijbanen, Verblijf in nette, nieuwe kamers, Ijsjes zijn All Inclusive, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. Armen omhoog en roetsjen maar! Van de multi-lane glijbaan ga je met de hele familie. Je hebt gratis en onbeperkt entree tot het aquapark van SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus. Niet alleen de kinderen genieten van alle waterpret, ook ouders proberen graag zo'n spannende, supersnelle glijbaan uit. En na zo'n hele dag in het water is het fijn thuiskomen in je moderne kamer. 's Avonds staan de buffetten al klaar en wie wil, eet lekker à la carte. De belangrijkste trekpleister van Amoudara is het karamel gekleurde zandstrand. Wie wil bodyboarden of snorkelen, hoeft de zee maar in te stappen. Staan de koffers al klaar?

Korting meivakantie Kreta - SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus
Korting meivakantie Kreta - SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus
Korting meivakantie Kreta - SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus
Korting meivakantie Kreta - SPLASHWORLD Atlantica Akti Zeus

Omgeving

  • Voor ieder wat wils, Favoriete stek van kids, Zó op het strand, Test alle glijbanen, Verblijf in nette, nieuwe kamers, Ijsjes zijn All Inclusive, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Supermarkt
  • Fitness,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Korting aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 4 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-02-05. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!