Top meivakantie Lycische Kust - Grand Yazici Club Turban

Prijs p.p.€574,- €941,- -39%
VertrekdatumWoensdag 4 mei 2022
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingTurkije » Lycische Kust » Marmaris
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in Grand Yazici Club Turban, Marmaris ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Meivakantie laagste prijs Turkije ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 574,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Top meivakantie Lycische Kust, met vertrek op Woensdag 4 mei 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

9.3

Grand Yazici Club Turban

8-daagse Zonvakantie naar Lycische Kust bij Grand Yazici Club Turban. Met hart voor de natuur, Van ijs tot snack, alles All In, Zwembad met glijbanen, Activiteiten voor jong en oud, In prachtige bosrijke omgeving, Kinderen vervelen zich hier niet & inclusief transfers.. Een Turkse oase. Want het is hier groener dan groen. Het All Inclusive hotel Grand Yazici Club Turban schittert te midden van de geurende naaldbomen. En als klap op de vuurpijl ligt de zee ook nog eens aan je voeten. Kinderen vermaken zich hier als de beste; een meer dan compleet waterpark en een leuke miniclub. Zelf duik je nog even het zwembad in voordat de lunch klaar staat. Het eten is ook volledig verzorgd, buffet en à la carte smakelijk genieten. Hier vier je een ultieme vakantie.

Top meivakantie Lycische Kust - Grand Yazici Club Turban
Top meivakantie Lycische Kust - Grand Yazici Club Turban
Top meivakantie Lycische Kust - Grand Yazici Club Turban
Top meivakantie Lycische Kust - Grand Yazici Club Turban

Omgeving

 • Met hart voor de natuur, Van ijs tot snack, alles All In, Zwembad met glijbanen, Activiteiten voor jong en oud, In prachtige bosrijke omgeving, Kinderen vervelen zich hier niet & inclusief transfers.

Faciliteiten

 • Zwembad
 • Restaurant
 • Bar
 • Entertainment
 • Speeltuin
 • Roomservice
 • Tuin
 • Fitness
 • Tennis
 • Sauna,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Top aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 4 mei 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-03-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!