Last minute voorjaarsvakantie Canarische Eilanden - H10 Playa Esmeralda

Prijs p.p.€675,- €813,- -17%
VertrekdatumDinsdag 15 februari 2022
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingSpanje » Canarische Eilanden » Costa Calma
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in H10 Playa Esmeralda, Costa Calma ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Voorjaarsvakantie laagste prijs Spanje ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 675,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute voorjaarsvakantie Canarische Eilanden, met vertrek op Dinsdag 15 februari 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8.8

H10 Playa Esmeralda

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij H10 Playa Esmeralda. Fris en modern viersterrenhotel, Op prachtige locatie met uitzicht, Alleen voor volwassenen, Echt tijd voor jullie samen, Relaxen in de Despacio spa, Hotel met eco-label (fair travel), In het mooie Costa Calma, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. In het zonnige zuiden van het eiland ligt dit hotel. Net als de andere H10 hotels op het eiland is dit hotel fris en modern en daarmee een echte eyecatcher! Je komt hier geen kinderen tegen, dus geniet je heerlijk van alle rust. Het hotel bevindt zich aan de rand van het plaatsje en is ideaal om de drukte van thuis even te vergeten en alleen maar te genieten. Zie je jezelf al zitten met een vers bereide cappuccino of een drankje op het Blue Bar terras? Met uitzicht op het fijne zwembad en de schitterende oceaan verheug je je al op het lekkers dat er vanavond op je staat te wachten bij het diner. Proost, op je vakantie!

Last minute voorjaarsvakantie Canarische Eilanden - H10 Playa Esmeralda
Last minute voorjaarsvakantie Canarische Eilanden - H10 Playa Esmeralda
Last minute voorjaarsvakantie Canarische Eilanden - H10 Playa Esmeralda
Last minute voorjaarsvakantie Canarische Eilanden - H10 Playa Esmeralda

Omgeving

  • Fris en modern viersterrenhotel, Op prachtige locatie met uitzicht, Alleen voor volwassenen, Echt tijd voor jullie samen, Relaxen in de Despacio spa, Hotel met eco-label (fair travel), In het mooie Costa Calma, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitness
  • Sauna,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 15 februari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-01-23. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!