Last minute voorjaarsvakantie Canarische Eilanden - RIU Paraiso Lanzarote

Prijs p.p.€744,- €1283,- -42%
VertrekdatumDinsdag 15 februari 2022
Verblijf8 Dagen » hotel
BestemmingSpanje » Canarische Eilanden » Puerto del Carmen
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

8 Dagen in RIU Paraiso Lanzarote, Puerto del Carmen ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Voorjaarsvakantie laagste prijs Spanje ✔️ Verblijf in 4 sterren hotel ✔️ € 744,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute voorjaarsvakantie Canarische Eilanden, met vertrek op Dinsdag 15 februari 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8.1

RIU Paraiso Lanzarote

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij RIU Paraiso Lanzarote. Bij RIU is de service uitgevonden, Hotel met eco-label (fair travel), De hele familie is welkom, Showtime met het animatieteam, Een paar stappen tot het strand, Smullen van de All Inclusive, Erkend met eco-label & inclusief transfers.. Met het zandstrand voor de riante deur én een All Inclusive formule zoals alleen RIU dat kan, hier kom je helemaal tot rust. Alles is precies zoals je het wil. Dat betekent zwembaden in overvloed en shows van topniveau. Hier kom je tijd tekort. Het hotel zelf ligt in een rustig gebied, maar je flaneert zó naar de boulevard. En wil je al het lekkere eten van RIU er weer vanaf trainen, doe dan mee aan de groepslessen in de RiuFit zone. Stap in de sauna, laat de kids vriendjes maken in RiuLand en bovenal: geniet van de uitmuntende service. In dit resort draait alles om de gasten.

Last minute voorjaarsvakantie Canarische Eilanden - RIU Paraiso Lanzarote
Last minute voorjaarsvakantie Canarische Eilanden - RIU Paraiso Lanzarote
Last minute voorjaarsvakantie Canarische Eilanden - RIU Paraiso Lanzarote
Last minute voorjaarsvakantie Canarische Eilanden - RIU Paraiso Lanzarote

Omgeving

  • Bij RIU is de service uitgevonden, Hotel met eco-label (fair travel), De hele familie is welkom, Showtime met het animatieteam, Een paar stappen tot het strand, Smullen van de All Inclusive, Erkend met eco-label & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Discotheek
  • Fitness
  • Tennis,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 15 februari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-02-07. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!