Last minute voorjaarsvakantie Zeeland - Vakantiepark Roompot Harbour Village

Prijs p.p.€861,-
VertrekdatumMaandag 28 februari 2022
Verblijf8 Dagen logies » Villa
BestemmingNederland » Zeeland » Arnemuiden
VervoerEigen vervoer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren
Nu boeken bij Sunweb

8 Dagen logies in Vakantiepark Roompot Harbour Village, Arnemuiden ✔️ Voorjaarsvakantie laagste prijs Nederland ✔️ € 861,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Last minute voorjaarsvakantie Zeeland, met vertrek op Maandag 28 februari 2022 ✔️ Unieke watervilla's ✔️ Wakker worden met uitzicht op het Veerse Meer ✔️ Bezoek Veere of Middelburg ✔️ Sail-in/sail-out ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

9.6

Vakantiepark Roompot Harbour Village

Voor liefhebbers van water en watersport is Vakantiepark Roompot Harbour Village een ultieme droom! Wakker worden in een van de mooie ultramoderne watervilla's met een fenomenaal uitzicht op het Veerse Meer. Met mogelijkheid om een motor- of zeiljacht aan te leggen. Vanaf de oevers van het Veerse Meer vaar je zo het vrije water op. Sail-in sail-out en vooral veel rust en ruimte. Een uniek vakantiepark met prachtige villa's voor een heerlijke vakantie met de hele familie of een gezellige groep vrienden. Voor een lekkere lunch, even shoppen of een cultureel bezoek meer je aan in Veere of Middelburg. Terug in de villa kun je genieten van je eigen zonnige terras en ruime woonkamer met uitzicht op de prachtige omgeving.Vul je vakantie in hoe jij dat wil: geniet van het water, van je luxe villa, plan een dagje strand in Domburg of bezoek Middelburg met haar prachtige historische centrum.

Last minute voorjaarsvakantie Zeeland - Vakantiepark Roompot Harbour Village
Last minute voorjaarsvakantie Zeeland - Vakantiepark Roompot Harbour Village
Last minute voorjaarsvakantie Zeeland - Vakantiepark Roompot Harbour Village
Last minute voorjaarsvakantie Zeeland - Vakantiepark Roompot Harbour Village

Omgeving

  • Aan een meer

Faciliteiten

  • Babypakket: op aanvraag circa 20,00 € per set (ter plekke te betalen)
  • Huisdieren, excl. voer: op aanvraag circa 5,50 € per stuk per nacht (ter plekke te betalen)
  • Officiële classificatie: zonder classificatie
  • Receptie
  • Wi-fi
  • Toeristenbelasting: 2,75 € per persoon per nacht bij de reissom inbegrepen (verplicht)
  • Lokale heffingen: 390,00 € per eenheid bij de reissom inbegrepen (verplicht)
  • Watersporten
  • Borg: 1.500,00 € per eenheid per verblijf (verplicht)

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Last minute aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 28 februari 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder Sunweb, op datum van publicatie: 2022-02-26. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!