Vakantiedeal zomervakantie Andalusië - 10 daagse fly drive Adembenemend Andalusie

Prijs p.p.€568,- €789,- -28%
VertrekdatumDinsdag 29 augustus 2023
Verblijf10 Dagen » Hotel
BestemmingSpanje » Andalusië » Baeza
VervoerInclusief vlucht en huurauto
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

10 Dagen in 10 daagse fly drive Adembenemend Andalusie, Baeza ✔️ Inclusief vlucht ✔️ Inclusief huurauto ✔️ Zomervakantie laagste prijs Spanje ✔️ € 568,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Vakantiedeal zomervakantie Andalusië, met vertrek op Dinsdag 29 augustus 2023 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

9

10 daagse fly drive Adembenemend Andalusie

10-daagse Zonvakantie naar Andalusië bij 10 daagse fly drive Adembenemend Andalusie. Huurauto en overnachtingen, Verlenging mogelijk, Carmona, Baeza en Lanjarón, Vele mooie uitstapjes mogelijk, Indrukwekkende cultuur, Mooie hotels met zwembad & inclusief transfers.. Ontdek het mooiste van Spanje in het historische Andalusië. Dit zuidelijke deel is namelijk niet alleen oogverblindend mooi, maar ook wat cultuur en geschiedenis betreft is het zeker een van de meest interessante streken van het land. Moorse invloeden zijn onmiskenbaar aanwezig en dat geeft de regio een heel eigen flair. Op aangename wijze maak je kennis met de vele hoogtepunten. Geniet intussen van het zonnige klimaat, de passievolle flamencodans, de over heerlijke tapas en de prachtige landschappen. Verheug je ook op een kennismaking met 'los Andaluzes', de vriendelijke en trotse inwoners van Andalusië.

Vakantiedeal zomervakantie Andalusië - 10 daagse fly drive Adembenemend Andalusie
Vakantiedeal zomervakantie Andalusië - 10 daagse fly drive Adembenemend Andalusie
Vakantiedeal zomervakantie Andalusië - 10 daagse fly drive Adembenemend Andalusie
Vakantiedeal zomervakantie Andalusië - 10 daagse fly drive Adembenemend Andalusie

Omgeving

  • Huurauto en overnachtingen
  • Verlenging mogelijk
  • Carmona
  • Baeza en Lanjarón
  • Vele mooie uitstapjes mogelijk
  • Indrukwekkende cultuur
  • Mooie hotels met zwembad & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • ,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Vakantiedeal aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 29 augustus 2023. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2023-01-30. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!