Goedkope zomervakantie Austurland - 11-daagse rondreis Grand Tour IJsland

Prijs p.p.€3167,- €3519,- -10%
VertrekdatumDinsdag 5 juli 2022
Verblijf11 Dagen » Hotel
BestemmingIJsland » Austurland » Akureyri
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

11 Dagen in 11-daagse rondreis Grand Tour IJsland, Akureyri ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zomervakantie laagste prijs IJsland ✔️ € 3167,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkope zomervakantie Austurland, met vertrek op Dinsdag 5 juli 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

9.1

11-daagse rondreis Grand Tour IJsland

11-daagse rondreis Grand Tour IJsland. Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Boottocht over gletsjermeer, Inclusief entree Sky Lagoon, Ontdek het ruige binnenland, Bezoek Snaefellsnes National Park & inclusief transfers.. Indrukwekkende watervallen, desolate landschappen en een heel eigen flora. IJsland is dé bestemming voor natuurliefhebbers. Om je heen actieve vulkanen, steile kusten, imposante gletsjers, zwarte lavastranden, borrelende zwavelbronnen en kraakheldere meren. Dat IJsland 100% puur natuur is wordt ook bewezen door het natuurgeweld van de geisers, die om de paar minuten heet water tientallen meters de lucht in spuiten. Ga op zoek naar papegaaiduikers en machtige walvissen en ontspan in de wereldberoemde Blue Lagoon. Je beleeft het allemaal in de overweldigende IJslandse wildernis.

Goedkope zomervakantie Austurland - 11-daagse rondreis Grand Tour IJsland
Goedkope zomervakantie Austurland - 11-daagse rondreis Grand Tour IJsland
Goedkope zomervakantie Austurland - 11-daagse rondreis Grand Tour IJsland
Goedkope zomervakantie Austurland - 11-daagse rondreis Grand Tour IJsland

Omgeving

  • Groepsreis, NL-sprekende reisleiding, Boottocht over gletsjermeer, Inclusief entree Sky Lagoon, Ontdek het ruige binnenland, Bezoek Snaefellsnes National Park & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • ,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkope aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Dinsdag 5 juli 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-02-12. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!