Goedkoopste zomervakantie Clare - Christelijke reis 12 daagse vliegreis Ierland

Prijs p.p.€1721,- €1956,- -12%
VertrekdatumMaandag 22 augustus 2022
Verblijf12 Dagen » Hotel
BestemmingIerland » Clare » Belfast
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

12 Dagen in Christelijke reis 12 daagse vliegreis Ierland, Belfast ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zomervakantie laagste prijs Ierland ✔️ € 1721,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Goedkoopste zomervakantie Clare, met vertrek op Maandag 22 augustus 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8

Christelijke reis 12 daagse vliegreis Ierland

12-daagse Zonvakantie naar Clare bij Christelijke reis 12 daagse vliegreis Ierland. Goed Idee Reizen, Het adembenemende Ierland, Ruige kliffen en rotsformaties, Door de glooiende heuvels, Roerige geschiedenis van Belfast & inclusief transfers.. Ierland spreekt tot ieders verbeelding. Het land heeft namelijk zoveel te bieden dat er voor ieder wat wils is. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige natuur bij de Giant's Causeway en de Ring of Kerry. Dublin en Belfast zijn culturele steden. Vanuit Ierland bracht de apostel Willibrord het christelijk geloof naar de Lage Landen. Tijdens deze rondreis zien we de bijzondere Keltische kruisen, die symbool staan voor het christelijk geloof van het historische Ierland. In deze nieuwe rondreis komt dit allemaal aan bod. Hello Ireland!

Goedkoopste zomervakantie Clare - Christelijke reis 12 daagse vliegreis Ierland
Goedkoopste zomervakantie Clare - Christelijke reis 12 daagse vliegreis Ierland
Goedkoopste zomervakantie Clare - Christelijke reis 12 daagse vliegreis Ierland
Goedkoopste zomervakantie Clare - Christelijke reis 12 daagse vliegreis Ierland

Omgeving

  • Goed Idee Reizen, Het adembenemende Ierland, Ruige kliffen en rotsformaties, Door de glooiende heuvels, Roerige geschiedenis van Belfast & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • ,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Goedkoopste aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Maandag 22 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-05-22. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!