Aanbieding zomervakantie Denizli - Christelijke reis 11 dg vliegreis Bijbels Turkije

Prijs p.p.€1211,- €1376,- -12%
VertrekdatumWoensdag 31 augustus 2022
Verblijf11 Dagen » Hotel
BestemmingGriekenland » Denizli » Denizli
VervoerInclusief vlucht en transfer
GarantiesLaagste prijs, flexibel omboeken, gratis annuleren, repatriëring
Nu boeken bij TUI

11 Dagen in Christelijke reis 11 dg vliegreis Bijbels Turkije, Denizli ✔️ Inclusief vlucht en transfer ✔️ Zomervakantie laagste prijs Griekenland ✔️ € 1211,- per persoon, op basis van 2 personen ✔️ Aanbieding zomervakantie Denizli, met vertrek op Woensdag 31 augustus 2022 ✔️ Veilig boeken met geld-terug-garantie en op vakantie conform Corona protocol

8

Christelijke reis 11 dg vliegreis Bijbels Turkije

11-daagse Zonvakantie naar Denizli bij Christelijke reis 11 dg vliegreis Bijbels Turkije. Goed Idee reizen, Nieuwe, bijzondere reis!, Extra complete Bijbelse reis, Bezoek eiland Patmos, Incl. Nederlandstalige gids, Goed Idee reisbegeleider & inclusief transfers.. Turkije was ooit de poort waardoor het Evangelie o.a. via Paulus en Johannes vanuit Israël naar Europa kwam. Vele sporen daarvan zien wij terug, zoals de Zeven Gemeenten van Klein Azië. We beginnen in de Turkse stad Izmir en reizen dan via Pergamon en Thyatira naar Sardes. We zien Laodicea en natuurlijk Efeze. Deze dagen staat er ook een bezoek gepland aan het eiland Patmos, waar Johannes naartoe werd verbannen. Een nieuwe, bijzondere en extra complete Bijbelse reis.

Aanbieding zomervakantie Denizli - Christelijke reis 11 dg vliegreis Bijbels Turkije
Aanbieding zomervakantie Denizli - Christelijke reis 11 dg vliegreis Bijbels Turkije
Aanbieding zomervakantie Denizli - Christelijke reis 11 dg vliegreis Bijbels Turkije
Aanbieding zomervakantie Denizli - Christelijke reis 11 dg vliegreis Bijbels Turkije

Omgeving

  • Goed Idee reizen, Nieuwe, bijzondere reis!, Extra complete Bijbelse reis, Bezoek eiland Patmos, Incl. Nederlandstalige gids, Goed Idee reisbegeleider & inclusief transfers.

Faciliteiten

  • ,

Goed om te weten

De regels omtrent de situatie vanwege het Coronavirus (COVID-19), verschillen per land (soms ook per eiland of regio). Ook kunnen deze regels per week worden gewijzigd. Zelfs in geval van code geel kan dit gevolgen hebben voor jouw vakantie gevoel op de bestemming.

Beperkingen omtrent Corona voor hotel faciliteiten

Faciliteiten in hotels, resorts en restaurants kunnen door lokale regelgeving beperkt zijn. Zo zal je niet gebruik kunnen maken van een lopend buffet, maar wordt dit aan tafel geserveerd. In sommige gevallen zal animatie beperkt aanwezig zijn of geheel geschrapt zijn. Ook is het mogelijk dat kinderspeelplaatsen zijn afgezet en niet gebruikt mogen worden. Dagtrips, restaurant bezoek en andere uitjes kunnen ook zijn beperkt. Lees hier meer over bij de omschrijving van de accommodatie.

Lokale regelgeving omtrent Corona

Vele vakantie bestemmingen kennen diverse (COVID-19) Coronaregels en strenge handhavingen. Zo zal voor het inreizen van een land bijvoorbeeld een COVID-19 test of -vaccinatie verplicht zijn. Denk hierbij ook aan het dragen van mondkapjes, het moeten desinfecteren van je handen, het op laten nemen van je temperatuur, het navolgen van een avondklok, de beperking van een groep van maximaal 4 of 6 personen (ook aan tafel op het terras of in het restaurant) en het respecteren van de 2 meter afstandregel.

Gratis annuleren van de vakantie

Tijdens de Corona (COVID-19) situatie zijn alle boekingen op reizen gratis te annuleren tot een week voor vertrekdatum! Ook kun je jouw reis gratis omboeken tot een week voor vertrek. Bijvoorbeeld naar een andere vakantie bestemming of accommodatie.

Vakantie deal disclaimer

OP=OP! De genoemde Aanbieding aanbieding is alleen op basis van beschikbaarheid voor de reisdatum: Woensdag 31 augustus 2022. Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. We geven hier alleen de vakantie aanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt door reisaanbieder TUI, op datum van publicatie: 2022-07-24. We kunnen dan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor onjuiste informatie in deze advertentie. Wij doen ons best om eventuele (belangrijke) wijzigingen door te voeren. Zodra de aangegeven reisdatum is gepasseerd, zal deze advertentie niet worden aangepast of verwijderd. Jouw reis kan echter op een latere datum met een andere last minute- of vroegboek korting beschikbaar zijn!